Nieuwsbrief Spastisch Kind juni 2014

Een maandje overslaan?
Ik doe dat gewoon.

Qua nieuwsbrief dan hè. Want ik heb braaf elke week geblogt op de site van Lotje&co plus mijn radiodingetje gedaan op Haarlem 105. En meegewerkt aan een boek dat in mei verscheen. Hierbij de bestgelezen blogs van mei & juni. (Plus één geniale TED talk)

Een maandje overslaan?

Ik doe dat gewoon.

Qua nieuwsbrief dan hè. Want ik heb braaf elke week geblogt op de site van Lotje&co plus mijn radiodingetje gedaan op Haarlem 105. En meegewerkt aan een boek dat in mei verscheen. Hierbij de bestgelezen blogs van mei & juni. (Plus één geniaal filmpje.)

 

De Lotje&co blogs

In mei was ik een tikkie depressief. Kan gebeuren. Mogen jullie best weten.Huilen bij het WK deed ik ook. Schaam ik me heus niet voor. En verder vroeg ik me hardop af hoe je je gehandicapte kind in de conversatie fietst. Nou zo.

Foto: Lotje&co – NR.15/zomer 2014 

Lieve artsen…

…we luisteren niet!

Revalidatiearts Anke Meester schreef het boek ‘Het Capaciteitenprofiel’, met daarin mijn columns. Ter gelegenheid van de boekpresentatie hield ik deze speech.

 

Ook zo moe?

You’re not alone. In het vorige nummer van het magazine Lotje&co ging mijn tiprubriek over Slaapgebrek.
Je leest ‘m hier.

Foto: Lotje&co – NR.14/voorjaar 2014

De pittige blogs

Ik zoek weleens het randje op en dat wordt niet altijd gewaardeerd. Zo werd mij na dit blog liefdeloosheid verweten. En met dit blog schijn ik (ja juist ik! Alsmoeder-van!) andere moeders in een hokje te plaatsen. Oordeelt u zelf…

 

 

Foto: www.freestockphotos.biz

Op de radio

 

Het is altijd weer een feestje om aan te schuiven in Café de Lift voor het programma ‘Stamcafé’ van Haarlem 105. In juni las ik deze column voor (reeds verschenen op lotjeenco.nl).

Foto: ‘Tante Jewel’ presenteert. 

 

‘Not your inspiration’

Stella Young is een Australische comedienne en journaliste (interessante combi). Plus, ze zit in een rolstoel. In dit filmpje maakt ze een heel goed punt.

Fotocredits: The Sydney Morning Herald

Genoten van de verhalen? Ik hoop het!Blijf ons gezellig volgen op:www.weggestopt.nl www.lotjeenco.nl TwitterOf neem een kijkje op onze Facebooksite.Tot volgende maand!Elise
Share
Tweet
Forward
+1
Read Later
Tags: cerebrale parese, Elise van der Velde, lotje&co, nieuwsbrief, spastisch kind

Gelijkaardige blogs

Vorige blog Volgende blog
0 shares